Η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να διεκδικεί ένα ιστορικό «treble» και σε περίπτωση που το καταφέρουν οι παίκτες θα γεμίσουν χρυσάφι.

Η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να διεκδικεί ένα ιστορικό «treble». Σε περίπτωση που το καταφέρουν, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα από τους ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου.

Οι «πολίτες», βρίσκονται ήδη στον ημιτελικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης με «έπαθλο» μία θέση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ παράλληλα, διεκδικούν με ιδιαίτερες αξιώσεις τον τίτλο στην Premier League, αλλά και το κύπελλο Αγγλίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο πρωτάθλημα, η Σίτι βρίσκεται στην δεύτερη θέση και σε απόσταση πέντε βαθμών από την πρωτοπόρο Αρσεναλ, που όμως έχει δύο ματς περισσότερα και την «υποχρέωση» να παίξει στο Μάντσεστερ με την ομάδα του Ισπανού προπονητή. Επίσης, παραμένουν στην διεκδίκηση του κυπέλλου, καθώς στον ημιτελικό υποδέχονται την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Και όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail», σε περίπτωση κατάκτησης του τρίτου διαδοχικού τίτλου στην Premier League, το μπόνους για τους παίκτες, κυμαίνεται από 226.000 έως ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ ελαφρώς χαμηλότερα ποσά, προβλέπονται για την κατάκτηση του κυπέλλοου. Και βέβαια, ορισμένοι αστέρες της ομάδας, όπως ο Κέβιν Ντε Μπρόϊνε, έχουν διαπραγματευθεί μπόνους περίπου 1,1 εκατομμυρίου ευρώ, εάν κατακτήσουν το Champions League.

Κάτι που σημαίνει, ότι εάν επιτευχθεί το «χατ-τρικ», αρκετοί παίκτες της Σίτι, όπως ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, θα εισπράξουν, έκαστος, περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!