Ο Κρίστοφερ Ενκουνκού αποκτήθηκε από την Τσέλσι αλλά ήταν κάτι που έγινε πολύ νωρίς σύμφωνα με τον Ραλφ Ράνγκνικ.

Ο Κρίστοφερ Ενκουνκού αποκτήθηκε από την Τσέλσι σε μία μεταγραφή ύψους 53 εκατομμυρίων λιρών αλλά «πολύ νωρίς», σύμφωνα με τον Ραλφ Ράνγκνικ, με τους «μπλε» να έχουν πλέον εδραιωθεί σε μία προβληματική κατάσταση.

Δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση όσον αφορά το μέλλον του Γάλλου διεθνή. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Τσέλσι φέρεται να έχουν συμφωνήσει με την Λειψία από τον Δεκέμβριο, για να πάρουν τον ταλαντούχο 25χρονο στο Λονδίνο το καλοκαίρι του 2023.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ενκουνκού φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων σε όλη την Ευρώπη, με 17 γκολ να προστίθενται φέτος στα 35 που σκόραρε την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, ο Ράνγκνικ πιστεύει ότι πήρε τη λάθος απόφαση.

Ο πρώην προπονητής της Λειψίας δήλωσε στο ZDF: «Σκέφτομαι έναν παίκτη, στην ένταξη του οποίου στην Λειψία είχα κάποια συμμετοχή: Αναφέρομαι στον Ενκουνκού. Για μένα, ένας από τους καλύτερους επιθετικούς μέσους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, αποφάσισε να μετακομίσει στην Τσέλσι πολύ νωρίς. Μπορείτε να φανταστείτε ότι ένας τόσο εξαιρετικός παίκτης έρχεται σε έναν σύλλογο που βρίσκεται στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Τσέλσι αυτή τη στιγμή; Προσωπικά, αυτό πονάει την καρδιά μου. Αν ήμουν ο σύμβουλός του ή ο πατέρας του, θα ανησυχούσα πολύ αυτή τη στιγμή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!