Ο Σιμεόνε μένει στην Ατλέτικο παρά τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Επίκειται αλλαγή σελίδας στην Ατλέτικο; Μένει ο Σιμεόνε; Ή φεύγει; Ένα σταθερό ερώτημα τις τελευταίες ημέρες.

Ο προπονητής της ομάδας της Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως είναι ο κύριος υπεύθυνος για τo γεγονός ότι φέτος η ομάδα έχει μείνει μακριά από την κορυφή και τη διεκδίκηση του τίτλου, καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση της LaLiga, αναμένεται να παραμείνει στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος» και τη νέα σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ σε ισπανικά ΜΜΕ ο Αργεντινός κόουτς θα παραμείνει, όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Ενρίκε Θερέθο.

«Ναι θα μείνει και τη νέα σεζόν», τόνισε σχετικά ο Ισπανός παράγοντας. Ο «Τσόλο» ανέλαβε την Ατλέτικο το 2011 και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!