Ο Νεϊμάρ παραμένει στην Βραζιλία, όπου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά την χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο.

Ο Νεϊμάρ παραμένει στην Βραζιλία, όπου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά την χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο.

Και μιλώντας στην «Globoesporte», ο 31χρονος αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας και της Παρί Σεν Ζερμέν, αποκάλυψε ότι σύντομα θα επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα, την Σάντος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο διάσημος επιθετικός, βρέθηκε στις εξέδρες της Vila Belmiro για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Copa Sudamericana μεταξύ της Σάντος και της Αουντάξ και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Μια ημέρα θα επιστρέψω. Είναι υπέροχο να επιστρέφω στο σπίτι μου. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, είμαι τόσο χαρούμενος που επέστρεψα μετά από δέκα χρόνια. Δυστυχώς το ματς έληξε ισόπαλο, ήθελα να νικήσουν. Ηλθα εδώ, για να στηρίξω την Σάντος και να λάβω την αγάπη των οπαδών. Είναι ο σύλλογος που μου έδωσε τα πάντα, που άνοιξε πόρτες για εμένα και την οικογένειά μου, που με αποκάλυψε στον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Εάν εγώ ονειρεύομαι να παίξω ξανά για την Σάντος, φαντασθείτε τους οπαδούς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!