NBA: Με break για τους Σανς, νίκη των Ουόριορς και τους Σίξερς να πάνε για σκούπα συνεχίστηκαν τα playoffs.

Με τον Ντέβιν Μπούκερ να κάνει απίθανα πράγματα και να… σταματά στους 45 πόντους οι Σάνς πέρασαν από το Λος Άντζελες κερδίζοντας δύσκολα τους Κλίπερς με 129-124, έκαναν το 2-1 και πήραν πίσω το πλεονέκτημα της έδρας. NBA

Ο Μπούκερ είχε 45 πόντους με 18/29 σουτ, ενώ 28 πόντους πρόσθεσε ο Κέβιν Ντουράντ και 15 ο Τόρι Κρεγκ.

Για τους Κλίπερς, που αγωνίστηκαν χωρίς τους Καγουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ, ο Νόρμαν Πάουελ έκανε το παιχνίδι της ζωής του με 42 πόντους (7/12 τρίποντα) ενώ πολύ κοντά στο triple-double έφτασε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ με 30 πόντους, 8 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

Μείωσαν τη σειρά οι Ουόριορς

Στο Σαν Φρανσίσκο οι Ουόριορς ήταν αποφασισμένοι και πήραν εύκολα την αναμέτρηση με τους Κινγκς (114-97) μειώνοντας σε 2-1 τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πρώτος σκόρερ των νικητών, που αγωνίστηκαν χωρίς τον τιμωρημένο Ντρέιμοντ Γκριν, ήταν ο Στεφ Κάρι με 36 πόντους (6/12 τρίποντα) ενώ 20 πόντους πρόσθεσε ο Άντριου Ουίγκινς. Πληθωρικό παιχνίδι έκανε ο Κεβόν Λούνι που είχε 4 πόντους αλλά μάζεψε 20 ριμπάουντ και μοίρασε 9 ασίστ.

Για τους «βασιλιάδες» ο ΝτιΆρον Φοξ είχε 26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ο Χάρισον Μπαρνς είχε 17 πόντους ενώ 15 πόντους με 16 ριμπάουντ είχε ο Ντομάντας Σαμπόνις.

Σίξερς ολοταχώς για σκούπα

Τέλος στο Μπρούκλιν σε ένα επεισοδιακό ματς οι Σίξερς πήραν δύσκολα τη νίκη απέναντι στους Νετς με 102-97 και έκαναν το 3-0 στη σειρά του πρώτου γύρου της Ανατολής. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για τη μη-αποβολή του Τζοέλ Εμπίιντ στο ξεκίνημα του αγώνα για κλωτσιά στα γεννητικά όργανα του Νικ Κλάξτον ενώ στο ματς υπήρχαν δύο αποβολές (Τζέιμς Χάρντεν για τους Σίξερς στην 3η περίοδο και Νικ Κλάξτον για τους Νετς στην 4η περίοδο).

Πρώτος σκόρερ για τους Σίξερς ήταν ο Ταϊρίς Μάξεϊ με 25 πόντους με τον Τζέιμς Χάρντεν να προσθέτει 21 πόντους. Σε ότι αφορά στον Τζοέλ Εμπίιντ, έμεινε στους 14 πόντους (5/13 σουτ) ενώ είχε και 10 ριμπάουντ.

Για τους Νετς ο Μικάλ Μπρίτζες είχε 26 πόντους, ο Σπένσερ Ντίνγουιτι είχε 20 πόντους και ο Νικ Κλάξτον είχε 18 πόντους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!