Ο Κριστόφ Γκαλτιέ μιλώντας στους δημοσιογράφους, παραμονή της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ανζέ, εξήγησε ότι σχεδιάζει να εξακολουθήσει και την επόμενη σεζόν να κάθεται στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ μιλώντας σήμερα (20/4) στους δημοσιογράφους, παραμονή της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ανζέ, εξήγησε ότι σχεδιάζει να εξακολουθήσει και την επόμενη σεζόν να κάθεται στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είμαι πολύ συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Η δουλειά μου επιτρέπει να είμαι ενεργός, με το επιτελείο μου, τους παίκτες μου. Γνωρίζω τη σημασία αυτού του τίτλου. Σχεδιάζω επίσης για το μέλλον. Ο εγκέφαλός μου είναι συνεχώς ενεργός για να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, στην προπόνηση, στην προετοιμασία για αγώνες», είπε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δουλεύουμε μαζί με τον Λουίς (Κάμπος) για την ομάδα της επόμενη σεζόν, τις αλλαγές για να βελτιώσουμε την ομάδα ώστε να έχουμε μεγαλύτερη ποικιλία στο παιχνίδι μας, για να έχουμε καλύτερη ισορροπία. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαι προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν την επόμενη σεζόν; Σκοπεύω να είμαι προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν την επόμενη σεζόν», πρόσθεσε.

«Θα υπάρξει αξιολόγηση που θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Θα πρέπει να αναλύσουμε τι συνέβη. Στο πρώτο, στο δεύτερο μέρος της σεζόν. Ξέρουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Πιστέψτε με, υπάρχουν πολλοί παίκτες που θέλουν να πάνε στην Παρί Σεν Ζερμέν», συμπλήρωσε ενώ για το ματς με την Ανζέ τόνισε:

«Στην Ανζέ θα υπάρχει γεμάτο γήπεδο, μια ομάδα που θα παίζει χωρίς πίεση και θα θέλει να νικήσει τον πρωταθλητή. Δεν έχουμε δικαίωμα στη χαλάρωση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Κριστόφ Γκαλτιέ