Ο Ράφα Ναδάλ δεν βιάζεται να επιστρέψει στη δράση και θα απουσιάσει λογικά και από το Masters της Μαδρίτης.

Ο Ράφα Ναδάλ δεν βιάζεται να επιστρέψει στη δράση. Ο Ισπανός σούπερ σταρ, κάτοχος 22 Grand Slam, είναι εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού στο αριστερό πόδι, που «κληρονόμησε» στο Australian Open της Μελβούρνης και από τότε είναι εκτός αγώνων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας «Diario de Mallorca», o Ράφα Ναδάλ επισκέφθηκε ξανά το γιατρό του στη Βαρκελώνη και παραμένει αμφίβολη η επιστροφή του στη δράση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το τουρνουά της Μαδρίτης και θα είναι παρών στη διαδικασία. 

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να αποσυρθεί από το Masters της ισπανικής πρωτεύουσας αργότερα, με την Τετάρτη 26 Απριλίου, να είναι η καταληκτική ημερομηνία της απόφασης, αφού την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα πρέπει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!