Ο Τάιγκερ Γουντς, ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη (18/4) υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση στο δεξί του πόδι.

Ο Τάιγκερ Γουντς, ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη (18/4) υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση στο δεξί του πόδι, προκειμένου να αποκαταστήσει τον τραυματισμό που υπέστη σε τροχαίο ατύχημα το 2021.

Με ανάρτηση του στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ο διάσημος Αμερικανός γκόλφερ, ανέφερε ότι υποβλήθηκε σε «μια διαδικασία σύντηξης του αστραγάλου για την θεραπεία της μετατραυματικής αρθρίτιδας από προηγούμενο κάταγμα στο συγκεκριμένο σημείο». Σημειώνεται, πως η υποαστραγαλική άρθρωση βρίσκεται ακριβώς κάτω από την άρθρωση του αστραγάλου και μια σύντηξη μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο.

«Ο Τάιγκερ αναρρώνει τώρα και ανυπομονεί να αρχίσει την αποκατάστασή του», σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση, χωρίς να διευκρινίζεται ο χρόνος που θα απαιτηθεί για την αποθεραπεία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 47χρονος Γουντς, αποχώρησε στις αρχές Απριλίου στον τρίτο γύρο του Masters Augusta, μία διοργάνωση που έχει κερδίσει πέντε φορές στην καριέρα του, λόγω επιδείνωσης του τραυματισμού στο πόδι.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Τάιγκερ Γουντς, είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στις 23 Φεβρουαρίου 2021 κοντά στο Λος Άντζελες. Τότε έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και ιδιαίτερα στο δεξί.

Εκτοτε, έχει συμμετάσχει μόνο σε πέντε τουρνουά και τερμάτισε μόνο δύο φορές. Το επόμενο μεγάλο τουρνουά, το Πρωτάθλημα PGA στο Oak Hill (σ.σ. στην πολιτεία της Νέας Υόρκης) έχει προγραμματισθεί για τις 18-21 Μαΐου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!