Ο Ντάνιελ Λίβι χαρακτήρισε τον Χάρι Κέιν αναπόσπαστο κομμάτι της Τότεναμ.

Η Τότεναμ προσπαθεί να κρατήσει στο δυναμικό της τον Χάρι Κέιν, μολονότι φέρεται ως ο μεγάλος «στόχος» της Μπάγερν Μονάχου, που ψάχνει πάντα τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ επίσης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζουν την περίπτωση του. Ντάνιελ Λίβι

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αγγλος σταρ ακούει τις δεσμεύσεις από τη διοίκηση της Τότεναμ πως θα επενδύσει στην ενίσχυση της ομάδας, ώστε να πρωταγωνιστήσει στην Premier League τα επόμενα χρόνια, με τους παράγιντες να μη σκέφτονται την παραχώρηση του, όπως δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της ομάδας του Λονδίνου, Ντάνιελ Λίβι:

«Ο Χάρι είναι ο θρύλος της ομάδας και κάποια στιγμή θα βάλουμε ένα άγαλμα του έξω από το γήπεδο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα φορέσει τη φανέλα άλλης ομάδας», ξεκαθάρισε για τον 29χρονο διεθνής φορ.

Μάλιστα ο Κέιν δεν αποκλείεται να συμφωνήσει και στην επέκταση του συμβολαίου του, καθώς η διοίκηση των «Σπερς» τού κατέθεσε νέα πρόταση με γενναία αύξηση στις ετήσιες απολαβές του.
Το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το 2024 και η ομάδα του Λονδίνου θέλει να το επεκτείνει για δύο επιπλέον χρόνια. Την περασμένη σεζόν, ο Αγγλος διεθνής είχε καταγράψει 50 συμμετοχές με τη φανέλα της Τότεναμ, σκοράροντας 27 γκολ, ενώ είχε μοιράσει και 10 ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!