Ο Μάικ Μπράουν των Σακραμέντο Κινγκς αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στο NBA αφού οδήγησε την ομάδα του στα playoffs μετά από 17 χρόνια.

Ο Μάικ Μπράουν των Σακραμέντο Κινγκς αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στο NBA. Ο έμπειρος τεχνικός, στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα, κατάφερε να οδηγήσει τους Κινγκς στα playoffs για πρώτη φορά μετά το 2006!

Ο Μπράουν μάλιστα έγινε ο πρώτος προπονητής που κερδίζει το σχετικό βραβείο ομόφωνα, καθώς συγκέντρωσε το μάξιμουμ των 100 ψήφων πρώτης θέσης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας βρέθηκε ο Μαρκ Ντάιγκνολντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ενώ τρίτος ήταν ο Τζο Μαζούλα των Μπόστον Σέλτικς.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο βραβείο του NBA ονομάζεται «Red Auerbach Trophy».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!