Σε «πελάγη ευτυχίας»... έπλεε ο Σιμόνε Ιντζάγκι, λίγο μετά την πρόκριση της Ίντερ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε «πελάγη ευτυχίας»… έπλεε ο Σιμόνε Ιντζάγκι, λίγο μετά την ισοπαλία 3-3 που παραχώρησε η Ίντερ στην Μπενφίκα για τον δεύτερο προημιτελικό του Champions League, ένα αποτέλεσμα που έφερε τους Μιλανέζους στον ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Υπάρχει πολλή ευτυχία. Είναι μια σημαντική βραδιά για όλο τον σύλλογο. Κάναμε έναν υπέροχο αγώνα και αξίζαμε την πρόκριση στην διπλή αναμέτρηση με μια ομάδα υψηλής ποιότητας».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Οι παίκτες έκαναν δύο απίστευτα ματς. Αυτός ο ημιτελικός ήταν ένα όνειρο και τώρα είμαστε εκεί. Αρχίσαμε από έναν πολύ δύσκολο όμιλο, με Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα, αλλά οι παίκτες μπόρεσαν να είναι ενωμένοι.

»Ολοι εργαζόμαστε καθημερινά για να ζήσουμε τέτοιες βραδιές, που έλειπαν εδώ και πολύ καιρό στην Ίντερ. Το μέλλον μου; Δεν είναι πρόβλημα. Είχα την τύχη να βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο για χρόνια. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και θέλω να κάνω τους φιλάθλους μας, να ζήσουν τέτοιες βραδιές», πρόσθεσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!