Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον μεγάλο στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενας «πρόωρος» τελικός Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι θα διεξαχθεί στην ημιτελική φάση του Champions League, μετά τη χθεσινή πρόκριση των Άγγλων στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν (1-1). Γκουαρντιόλα

Το 3-0 του «Ετιχαντ» ήταν κι αποδείχθηκε στη ρεβάνς της «Αλιάνζ Αρένα» σκορ ασφαλείας για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Με το τελικό 1-1 η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα «σφράγισε» την παρουσία της στους «4», όπου εκεί θα βρει απέναντί της την πολυνίκη του θεσμού και κάτοχο του τροπαίου, Ρεάλ Μαδρίτης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο τεχνικός των «πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα, μίλησε για τον μεγάλο στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου:

«Γνωρίζω καλά αυτό το γήπεδο και την Μπάγερν, το πώς πιστεύουν στη νίκη και το πώς πιέζουν. Αμυνθήκαμε πολύ καλά στους χώρους και νομίζω ότι αυτός είναι ο τομέας στον οποίο έχουμε βελτιωθεί περισσότερο σε σύγκριση με την περσινή σεζόν. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο αριστερό μας άκρο με τον Κομάν, αλλά στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτεροι», τόνισε ο Καταλανός κόουτς και συμπλήρωσε για την κόντρα με τη «βασίλισσα»:

«Εχει παίξει σε 11 ημιτελικούς Champions League τα τελευταία 13 χρόνια. Τι άλλο να πει κανείς; Εμείς έχουμε τρεις συνεχόμενους και θεωρούμε ότι αυτό που έχουμε καταφέρει είναι απίστευτο. Όλες οι ομάδες έχουν την εντύπωση ότι αν θέλουν να κατακτήσουν το Champions League, θα πρέπει να νικήσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παλιότερα ήταν η Μπαρτσελόνα, τώρα είναι η Ρεάλ.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!