Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, αποκάλυψε πως πρώην παίκτης του Άρη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας λόγω οφειλής από την Πολιτεία.

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών, Γιώργος Μπαντής, αναφέροντας πως πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, λόγω οφειλών από την Πολιτεία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, έγραψε πως η συγκεκριμένη οφειλή από την Πολιτεία οδήγησε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στην απελπισία, ενώ ζήτησε την εφαρμογή του συγκεκριμένου νόμου πριν να είναι αργά.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Μπαντής:

«Πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, στον οποίο η Πολιτεία οφείλει χρήματα, παρότι υπάρχει ψηφισμένος και σε ισχύ νόμος του κράτους (Ν.3606/2007 αρ.86 παρ.13), έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Επιτέλους, εφαρμόστε τον νόμο πριν είναι αργά…».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!