Με κάθε επισημότητα ο Τόμας Γουόκαπ είναι πλέον Έλληνας πολίτης αφού υπεγράφη το ΦΕΚ από τον Μάκη Βορίδη και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Με κάθε επισημότητα ο Τόμας Γουόκαπ είναι πλέον Έλληνας πολίτης. Ο παίκτης του Ολυμπιακού απέστειλε επιστολή προς την ΕΟΚ κατά την οποία εξέφρασε τη σχετική του επιθυμία.

Έτσι, πλέον, ο Τόμας Γουόκαπ θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας, δηλώνοντας, μάλιστα, πως αισθάνεται τη χώρα μας ως πατρίδα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μία μέρα μετά την αποκάλυψη της είδησης από το Gazzetta.gr, ο Γουόκαπ πολιτογραφήθηκε Έλληνας, με τη σφραγίδα του ΦΕΚ. Το ΦΕΚ υπέγραψαν ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Να σημειωθεί πως ο Τόμας Γουόκαπ κίνησε ο ίδιος τις διαδικασίες και μετά το Προεδρικό Διάταγμα είναι Έλληνας πολίτης, λαμβάνοντας την υπηκοότητα.

Τέλος, δεσμεύτηκε να επιστρέψει το διαβατήριό του σε περίπτωση που αρνηθεί να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!