Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, εξέφρασε την περηφάνια του λίγο μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, δήλωσε λίγο μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League και την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε η ομάδα του από την Νάπολι:

«Η Νάπολι θα κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ιταλίας με απόλυτα άξιο τρόπο, αλλά αυτό μας κάνει υπερήφανους για την πρόκριση απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ηταν δύο πολύ ισορροπημένοι αγώνες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

»Το διπλό μας πλεονέκτημα (1-0 στο ημίχρονο, μετά την νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι) μας έκανε να παίξουμε πολύ χαμηλά και δημιουργήσαμε ελάχιστα στο δεύτερο ημίχρονο. Αποκτήσαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση απ’ αυτήν την πρόκριση, αφού έχουμε ήδη αποκλείσει την Τότεναμ. Μία τέτοια επιτυχία, σου δίνει δύναμη, αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να μπορείς να διαχειρισθείς την πίεση.

»Είναι σημαντική εμπειρία, αλλά πρέπει να σκεφθούμε το πρωτάθλημα γιατί είτε θα κατακτήσουμε το Champions League, είτε θα πρέπει να είμαστε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος για να παίξουμε στο επόμενο Champions League. Χαίρομαι για τους φιλάθλους μας, που ακόμη και σε δύσκολες στιγμές -και υπήρξαν κάποιες αυτήν την σεζόν- πάντα μας στήριζαν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!