Η κόπωση των ποδοσφαιριστών του, ήταν το σημείο στο οποίο απέδωσε κατά κύριο λόγο τον αποκλεισμό ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Η κόπωση των ποδοσφαιριστών του, ήταν το σημείο στο οποίο απέδωσε κατά κύριο λόγο τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Λίγο μετά την ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε στην Μίλαν, στον δεύτερο προημιτελικό (σ.σ. στον πρώτο οι «ροσονέρι» νίκησαν με 1-0), ο έμπειρος προπονητής της Νάπολι, επεσήμανε μεταξύ άλλων:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Κβαρατσκέλια (σ.σ. έχασε πέναλτι στο 81`) έχει εξαιρετική ποιότητα. Όπως και άλλοι παίκτες, είναι λίγο κουρασμένος. Είδαμε τον τελευταίο καιρό ότι κάποιοι παίκτες έχουν κόπωση, χωρίς να έχουν συνέλθει απόλυτα. Τον χρειαζόμαστε. Τι έλειπε; Ημασταν λίγο εκτός φόρμας. Ο Οσιμεν, πάλεψε μέχρι το τέλος αλλά προπονήθηκε μόνο για τρεις ημέρες. Και όταν είναι τόσο κοντά σε ένα τέτοιο ματς, δεν πρόκειται για πολύ έντονες προπονήσεις.

»Η ήττα στο πρωτάθλημα από τη Μίλαν (σ.σ. 4-0 στις 2 Απριλίου) δεν μας ενόχλησε. Από την άλλη, η διεθνής διακοπή ήταν… ενοχλητική, γιατί τρεις παίκτες επέστρεψαν τραυματισμένοι και άλλοι, πολύ κουρασμένοι. Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Σε αυτούς τους δύο αγώνες με την Μίλαν, κάναμε σπουδαία πράγματα και αυτό με κάνει χαρούμενο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!