Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και οι Βρετανοί τον συνδέουν με τον Στίβεν Τζέραρντ.

Μετά τον Τζενάρο Γκατούζο ακόμη ένα μεγάλο όνομα μπαίνει στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του προπονητή. Η βρετανική Daily Express στο σημερινό της ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως η ελληνική ομάδα έχει ψηλά στις επιλογές της τον Στίβεν Τζέραρντ. O Άγγλος τεχνικός βρίσκεται εδώ και περίπου έξι μήνες στην ανεργία, μετά από την απόλυσή του από την Άστον Βίλα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 42χρονος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις με πολλές ομάδες ανά την Ευρώπη αλλά δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση.

Πάντως, η περίπτωση του Τζενάρο Γκατούζο δείχνει να είναι αυτή που κερδίζει έδαφος.

Παρακάτω ακολουθεί το ρεπορτάζ που εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον Στίβεν Τζέραρντ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!