Η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε την τελευταία του πνοή ο Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζεται - Η έφεση των κατηγορουμένων απέβη άκαρπη και τώρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Ο θάνατος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση.

Οκτώ εκ των γιατρών και νοσηλευτριών που τον φρόντιζαν στις τελευταίες στιγμές τους θα περάσουν τελικά από δίκη, με την κατηγορία της απλής ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενη πρόθεση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους νόμους της Αργεντινής, το έγκλημα με το οποίο κατηγορούνται τιμωρείται με ποινή φυλάκισης από 8 έως 25 χρόνια. Οι κατηγορούμενοι έκαναν έφεση για να μην περάσουν από δίκη, ωστόσο αυτή έπεσε στο κενό.

Οι οκτώ κατηγορούμενοι από την εισαγγελία και οι οποίοι θα δικαστούν είναι: ο νευροχειρουργός Λεοπόλδο Λούκε, η ψυχίατρος Αγκουστίνα Κοσάχοφ και ο ψυχολόγος Κάρλος Άνχελ, η συντονίστρια γιατρός του ελβετικού ιατρικού καρτοκινητής, Νάνσι Έντιθ Φορλίνι, ο συντονιστής νοσοκόμας Μαριάνο Άριελ Περόνι, οι νοσοκόμες Ρικάρντο Ομάρ Αλμιρόν και Νταχίνα Γισέλα Μαντρίτ και ο κλινικός γιατρός Πέδρο Πάμπλο Ντι Σπάνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!