Ο Ηλίας Καντζούρης αναφέρθηκε στις συνθήκες που έγινε ο αγώνας της ΑΕΚ με την Χάποελ στα Ιεροσόλυμα.

Ο Ηλίας Καντζούρης δήλωσε περήφανος για την πορεία της ΑΕΚ στο BCL παρά την πολύ βαριά ήττα από την Χάποελ (91-51) ενώ έκανε ειδική αναφορά στις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Καντζούρης:

«Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Κοιτώντας τη γενική εικόνα είμαι περήφανος για τους παίκτες και την ομάδα μου για το ταξίδι μας αυτή τη σεζόν στο BCL. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και μια κακή βραδιά δεν μπορεί να το διαγράψει αυτό. Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε πράγματα που μπορούσαμε, αλλά υπήρχαν και πράγματα που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε. Πιστεύω πως το παιχνίδι έγινε κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες. Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε τα playoffs».

Όταν ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος αμφισβήτησε πως υπήρχαν δύσκολες συνθήκες, ο προπονητής της «Ένωσης» απάντησε:

«Πού καθόσασταν; Δίπλα μας; Ποια είναι η άποψή σας για τις συνθήκες; Έχω παίξει και σε γήπεδα με περισσότερο κόσμο, αλλά οι συνθήκες για τη ζωή μας δεν ήταν όπως αρμόζουν σε έναν προημιτελικό του BCL».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!