Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έγραψε ακόμα μια μεγάλη σελίδα στην Ιστορία της Πάλης.

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης «έγραψε» ακόμη μια μεγάλη… σελίδα στην Ιστορία της Πάλης. Αυτή τη φορά μπορεί να μην ήταν… χρυσή, αλλά για έναν αθλητή 24ων καρατίων που έχει κατακτήσει 4 μετάλλια σε ισάριθμα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αναμφίβολα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία. Το «φαινόμενο» της ελληνικής Πάλης που έκανε όλο τον κόσμο να παραμιλάει με την ιστορική ανατροπή του, μίλησε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας για το αργυρό μετάλλιο. Οπως κάθε σπουδαίος αθλητής, έχει μια στενοχώρια μέσα του, που δεν ήταν… χρυσό, αλλά δεν το βάζει κάτω! Επόμενος στόχος το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης:
Γιώργο συγχαρητήρια συνεχίζεις να γράφεις Ιστορία!! Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα…

«Είμαι χαρούμενος για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που έχω κατακτήσει 4 μετάλλια σε ισάριθμα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όμως ήθελα πολύ το χρυσό μετάλλιο».

Που πιστεύεις ότι κρίθηκε ο τελικός;

«Δεν έκανα σωστή τακτική».

Σου έχει μείνει μια πικρία;

«Ναι. Θα μπορούσα να πάρω το χρυσό. Ημουν σε καλή κατάσταση».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Στον ημιτελικό έκανες την επικότερη ανατροπή που έχουμε δει στην Παλη… Με το 10-2 εις βάρος σου και να μένει ένα λεπτό… πως το γύρισες;

«Στη ζωή μου έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ. Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά. Πάντα παλεύω μέχρι τέλος. Μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο. Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες ανατροπές σου αφήνουν πολύ μεγάλη χαρά στο τέλος».

Με δυο μετάλλια σε λίγες μέρες. Επομένως στόχος σου ποιος είναι;

«Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών. Θέλω μια καλή παρουσία για να πάρω την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος».

Που θα ήθελες να αφιερώσεις το μετάλλιο;

«Πρώτα από όλα στην οικογένεια μου, στους προπονητές μου και στους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους όσοι χάρηκαν με την επιτυχία μου. Για μια ακόμη φορά εξέλαβα πολλή αγάπη και μου δίνουν δύναμη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!