Στην καλή απόδοση της ομάδας του για περίπου μία ώρα, στάθηκε ο Φρανκ Λάμπαρντ, λίγο μετά την εντός έδρας ήττα-αποκλεισμό.

Στην καλή απόδοση της ομάδας του για περίπου μία ώρα, στάθηκε ο Φρανκ Λάμπαρντ, λίγο μετά την εντός έδρας ήττα-αποκλεισμό, που γνώρισε η Τσέλσι από την Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0, στον δεύτερο προημιτελικό του Champions League.

«Νομίζω ότι για 60 λεπτά, δημιουργήσαμε μεγάλα προβλήματα στην Ρεάλ, αλλά μας έλειψε το γκολ, όταν είχαμε καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε», σχολίασε ο νεαρός προπονητής των Λονδρέζων και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το πρώτο ημίχρονο, ήταν πολύ δυνατό για εμάς. Μετά, ξέρουμε ότι πάντα θα υποφέρουμε στις μεταβάσεις εναντίον τους. Εάν είχαμε σκοράρει ένα-δύο γκολ, θα άλλαζε η εικόνα του αγώνα, αλλά είδαμε πόσο ο ρεαλισμός έκανε την διαφορά σε αυτό το επίπεδο.

»Είχαμε την τύχη να έχουμε πολλές επιτυχίες τα τελευταία 20 χρόνια. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν στον σύλλογο, αλλά είχαμε ένα καλό ματς, παρά την ήττα, οπότε δεν πρέπει να πανικοβληθούμε, πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε έτσι και στο πρωτάθλημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!