Η Τσέλσι είναι έτοιμη να συμφωνήσει με τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος θεωρείται πλέον το φαβορί για να πάρει τη θέση του Γκρέιαμ Πότερ.

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να συμφωνήσει με τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος θεωρείται πλέον το φαβορί για να πάρει τη θέση του Γκρέιαμ Πότερ, του οποίου προσωρινός αντικαταστάτης είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η λύση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν προχωρά και κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Ενρίκε, ο οποίος θέλει να δουλέψει στην Αγγλία.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, συναντήθηκε με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος ταξίδεψε στις αρχές του μήνα στο Λονδίνο, για να εξεταστούν τα περιθώρια συνεργασίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα της Μαδρίτης «AS» ο Ενρίκε υποσχέθηκε στον Αμερικανό επιχειρηματία πως μπορεί να φέρει μαζί του το καλοκαίρι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τον 18χρονο σταρ Γκάβι από την Μπαρτσελόνα!

Ο Ενρίκε είναι χωρίς δουλειά από το Δεκέμβριο, όταν αποχώρησε από την εθνική ομάδα της χώρας του, μετά από μια τετραετία, μετά την μέτρια πορεία στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο 52χρονος κόουτς έχει να προπονήσει σύλλογο από το καλοκαίρι του 2017, όταν είχε αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Με τους «μπλαουγκράνα» είχε πανηγυρίσει μεταξύ άλλων δύο πρωταθλήματα και ένα Champions League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!