Η Μπάγερν Μονάχου έχει μπροστά της ένα... βουνό να ανέβει στον δεύτερο προημιτελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη (19/4), όμως ο τεχνικός της Τόμας Τούχελ ελπίζει ότι η ομάδα του θα μπορέσει να κάνει μια δυνατή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, για να αυξήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να προκριθεί στα ημιτελικά.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει μπροστά της ένα… βουνό να ανέβει στον δεύτερο προημιτελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη (19/4), όμως ο τεχνικός της Τόμας Τούχελ ελπίζει ότι η ομάδα του θα μπορέσει να κάνει μια δυνατή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, για να αυξήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να προκριθεί στα ημιτελικά.

Οι Βαυαροί είχαν πολλές δυσκολίες στις πρώτες εβδομάδες του Τούχελ στο «τιμόνι» της ομάδας, καθώς αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας από τη Φράιμπουργκ, ενώ ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα με 3-0 από τη Σίτι στον πρώτο προημιτελικό του Champions League.

Ακολούθησε η εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Χόφενχαϊμ στην Bundesliga το περασμένο Σάββατο (15/4) που πρόσθεσε μεγαλύτερη πίεση στους Βαυαρούς, την στιγμή που παραμένει εκτός ομάδας ο Σάντιο Μανέ, μετά το πολύ σοβαρό επεισόδιο που είχε με τον Λορόι Σανέ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τόμας Τούχελ τόνισε πως οποιαδήποτε συζήτηση για νίκη με 4-0 ή 5-0 εναντίον της Σίτι, μιας ομάδας που είναι αήττητη στους τελευταίους 14 αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις, θα ήταν εκτός… πραγματικότητας. «Δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα… θαύμα και να περιμένουμε ότι θα έρθει, απλά μιλώντας για αυτό. Πρέπει να έχουμε ένα ρεαλιστικό επίπεδο» τόνισε ο Τούχελ σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (18/4) και πρόσθεσε:

«Το να μιλάμε για 4-0 ή 5-0 δεν είναι σωστό και δεδομένης της απόδοσής μας το Σάββατο δεν ξέρω αν όλοι το πιστεύουν 100% αυτό. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το πρώτο ημίχρονο. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Τότε όλα μπορούν να συμβούν, αν έχουμε και την τύχη που δεν είχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Είναι ένα τεράστιο… βουνό για να ανέβουμε. Εμείς θέλω να πιστεύουμε, αλλά δεν θέλω να είμαστε ονειροπόλοι.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι για το γεγονός ότι δεν σκοράρουμε πολύ και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Μας λείπει κάποια αυτοπεποίθηση, έχουμε λίγο επιπολαιότητα. Αγωνιζόμαστε με αυτό το άγχος. Το σκεφτόμαστε υπερβολικά.

Είμαστε υπεύθυνοι να κάνουμε τα πάντα και να πιάσουμε μία μεγάλη απόδοση. γιατί διαφορετικά τίποτα δεν είναι δυνατό. Θα το κάνουμε βήμα-βήμα, μισό-μισό κάθε φορά. Το πρώτο μας βήμα είναι να κερδίζουμε το πρώτο ημίχρονο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!