Οι σκέψεις της Ίντερ και του Σιμόνε Ιντζάγκι επικεντρώνονται στην αυριανή (19/4) επαναληπτική προημιτελική αναμέτρηση με τη Μπενφίκα.

Οι απογοητεύσεις από το πρωτάθλημα, ακόμα και η ήττα (0-1) από τη Μόντσα στο Μιλάνο το Μ. Σάββατο, μοιάζουν να βρίσκονται πίσω, πολύ μακριά για την Ίντερ. Στο «Appiano Gentile», οι σκέψεις των «νερατζούρι» και του Σιμόνε Ιντζάγκι επικεντρώνονται στην αυριανή (19/4) επαναληπτική προημιτελική αναμέτρηση με τη Μπενφίκα (2-0 νίκη της Ίντερ στη Λισαβόνα).

«Είναι άχρηστο να μιλάμε για όσα κάναμε στο παρελθόν. Ξέρουμε ότι η πορεία μας στα κύπελλα ήταν εξαιρετική και ότι δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε να είμαστε στο πρωτάθλημα. Η εστίασή μας τώρα είναι στην Μπενφίκα. Εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα, αλλά δεν πρέπει να το διαχειριστούμε γιατί θα αντιμετωπίσουμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Η Μπενφίκα είχε χάσει δύο παιχνίδια σε ένα χρόνο και τώρα έχει χάσει τρία στη σειρά , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σε κρίση. Είναι ένα δύσκολο ματς. Η Μπενφίκα τρέχει πολύ, καλύπτει καλά το γήπεδο και θα χρειαστούμε ένταση. Δεν πρέπει να τους αφήνουμε χώρο γιατί δημιουργούν πολλές καταστάσεις. Η κατοχή θα είναι σημαντική και τόσο εμείς όσο και αυτοί το κάναμε καλά στο πρώτο παιχνίδι», είπε σήμερα (18/4) ο Σιμόνε Ιντζάγκι μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ερχόμαστε από μια εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά τώρα αυτό είναι ήδη παρελθόν. Είμαστε συγκεντρωμένοι στην Μπενφίκα και ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα. Έχω συνηθίσει τις επικρίσεις. Είναι καλύτερα να με επικρίνουν παρά τους παίκτες. Αυτές οι κριτικές βοηθούν εμένα και το επιτελείο μου να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Στο πρωτάθλημα όπως άλλες ομάδες είχαμε προβλήματα, αλλά στη Serie A έχουμε άλλες 8 αγωνιστικές για να τακτοποιήσουμε τα πράγματα. Αύριο ωστόσο, πρέπει να απολαύσουμε μια σημαντική βραδιά που θα μας επιτρέψει να μπούμε στην τετράδα της Ευρώπης, θα ήταν μεγάλο επίτευγμα», συμπλήρωσε.

Ένα από τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν θα είναι η χρόνια πλέον δυσκολία της Ίντερ να βρει τον τρόπο να σκοράρει. Στο πρωτάθλημα, στα τελευταία 5 παιχνίδια, υπήρξαν 113 σουτ προς την αντίπαλη εστία και μόνο δύο γκολ, ένα από πέναλτι:

«Υπήρχε ελπίδα να μπούμε στους “8” ακόμα και πριν από την έναρξη της σεζόν και τώρα είναι φυσιολογικό να μπούμε στην πρώτη τετράδα. Έχουμε δείξει ότι παίζουμε επί ίσοις όροις με οποιονδήποτε και θα το κάνουμε. Οι επιθετικοί μου πρέπει να μείνουν ήρεμοι γιατί έχουν ευκαιρίες. Όταν έπαιζα, ανησυχούσα όταν δεν είχα τις ευκαιρίες, όχι όταν τις έχανα. Έχω μερικές ιδέες για το σχήμα, αλλά με όλα αυτά τα ματς, η εμπειρία με κάνει να σκεφτώ ότι αυτό που έχεις στο μυαλό σου δεν είναι πάντα εφικτό. Στη σημερινή προπόνηση και αύριο το πρωί θα επιλέξω», πρόσθεσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!