Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τους φετινούς στόχους και τα σχέδια τόσο τα δικά του όσο και της Λίβερπουλ μετά τη νίκη επί της Λιντς.

Σε… πάρτι μετέτρεψε η Λίβερπουλ την αναμέτρηση με τη Λιντς χθες στο «Έλαντ Ρόουντ», με την οποία ολοκληρώθηκε η 31η αγωνιστική της Premier League. Οι «κόκκινοι» συνέτριψαν 6-1 τα «παγώνια» και πλησίασαν σε απόσταση εννέα βαθμών από την τέταρτη θέση της κατάταξης, την τελευταία που χαρίζει ένα «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League, την ώρα που η Λιντς παραμένει στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κλοπ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τους φετινούς στόχους και τα σχέδια του:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει φέτος, αλλά θα συνεχίσουμε και μετά από αυτή τη σεζόν. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε όλα τα αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις για να οικοδομήσουμε και να κατανοήσουμε που βρισκόμαστε, ώστε να μπορούμε να χτίσουμε κάτι νέο, κάτι ελαφρώς διαφορετικό», τόνισε ο Γερμανός κόουτς και συμπλήρωσε:

«Αν δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα αυτή τη σεζόν, τότε πρέπει να χτίσουμε πάνω στις καλές εμφανίσεις. Σκέφτομαι έτσι αντί να σκέφτομαι πού θα καταλήξουμε στην βαθμολογία. Δεν έχω ιδέα αν μπορούμε να πλησιάσουμε στην 4η θέση, αλλά δεν είναι πολύ σημαντικό. Θα ήθελα να μας δω με την ίδια επιθυμία, πάθος και κατανόηση που δείξαμε κόντρα στη Λιντς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!