Η Άρσεναλ πρέπει να διατηρήσει την ένταση για 90 λεπτά, αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο της Premier League σύμφωνα με τον Ζεσούς.

Η Άρσεναλ πρέπει να διατηρήσει την ένταση για 90 λεπτά, αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο της Premier League, είπε ο Βραζιλιάνος επιθετικός Γκάμπριελ Ζεσούς αφού η ομάδα του Λονδίνου έχασε το προβάδισμα δύο τερμάτων στην χθεσινή (16/4) ισοπαλία 2-2 απέναντι στη Γουέστ Χαμ.

Η Άρσεναλ έχασε επίσης ένα προβάδισμα 2-0 εναντίον της Λίβερπουλ νωρίτερα αυτό το μήνα και ο Ζεσούς είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ότι έπρεπε να σταματήσουν να αφήνουν τους αντιπάλους χωρίς πίεση:

«Για άλλη μια φορά, οι τρεις βαθμοί ήταν στα χέρια μας», είπε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το παιχνίδι είναι 90 λεπτά, δεν είναι 20, στην προκειμένη περίπτωση, σήμερα, 30 λεπτά. Ως ομάδα πρέπει να ανεβάσουμε επίπεδο και να επιστρέψουμε στις αρχές μας. Γνωρίζουμε τη δύναμή μας, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Εκεί που θέλουμε να επιτεθούμε στον αντίπαλο, στα πρώτα 10 με 20 λεπτά τα πήγαμε πολύ καλά, μετά ρίξαμε το επίπεδό μας και αυτό προφανώς δεν μπορεί να συμβεί αν θέλεις να παλέψεις για τον τίτλο», πρόσθεσε.

Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον την Παρασκευή πριν επισκεφτεί τη Μάντσεστερ Σίτι στις 26 Απριλίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!