Ο Τόνι Κρόος και η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσουν την κοινή διαδρομή τους για μία ακόμη σεζόν.

Ο Τόνι Κρόος και η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσουν την κοινή διαδρομή τους για μία ακόμη σεζόν.

Ο Γερμανός πρώην διεθνής μέσος έφτασε στη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2104 και θα μπορεί να γιορτάσει τουλάχιστον μια δεκαετία ντυμένος στα λευκά, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024.

«Ήταν επιθυμία του και των ηγετών της Μαδρίτης, αλλά ο μέσος δεν ήθελε να μην απογοητεύσει κανέναν και πριν δεσμευτεί ήθελε να είναι σίγουρος για το τι θα μπορούσε να προσφέρει σε αυτούς τους δώδεκα μήνες που θα έχει μπροστά του», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική εφημερίδα Marca.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πριν από ένα χρόνο, ο σύλλογος του πρότεινε να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2024, αλλά ο Τόνι Κρόος απέρριψε την πρόταση λόγω της αμφιβολίας που είχε για την κατάσταση που θα βρισκόταν.

Ξεκάθαρός σύμμαχός του ο Κάρλο Αντσελότι, καθώς έχει δείξει θεωρεί τον Γερμανό μέσο απαραίτητο στην ομάδα του.

Ο Κρόος, ο οποίος έφτασε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου ως παγκόσμιος πρωταθλητής μετά τον θρίαμβο της Γερμανίας στη Βραζιλία, έχει κερδίσει δεκαεννέα τίτλους από τότε που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης, φορώντας τη φανέλα της σε 405 επίσημους αγώνες

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!