Την άποψη ότι η Νάπολι δεν έχει κάτι να φοβηθεί στον αυριανό αγώνα ρεβάνς με τη Μίλαν για τους προημιτελικούς του Champions League εκτός από την «απέραντη ευτυχία» εξέφρασε σήμερα ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Την άποψη ότι η Νάπολι δεν έχει κάτι να φοβηθεί στον αυριανό αγώνα ρεβάνς με τη Μίλαν για τους προημιτελικούς του Champions League εκτός από την «απέραντη ευτυχία» εξέφρασε σήμερα ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

«Το να είμαστε εδώ είναι ήδη κάτι σημαντικό, αλλά θέλουμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη διοργάνωση, θέλουμε να νικήσουμε. Θα παίξουμε για να νικήσουμε χωρίς να κάνουμε πολλούς υπολογισμούς, διατηρώντας παράλληλα μια ορισμένη ισορροπία» δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των «παρτενοπέι», οι οποίοι ηττήθηκαν 1-0 από τους «ροσονέρι» στο Σαν Σίρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το να υπερασπιστούμε ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα (σ.σ. η Νάπολι προκρίθηκε για πρώτη φορά σε προημιτελικό Champions League) θα ήταν σαν να μην πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Δεν υπάρχει κίνδυνος στον αυριανό αγώνα, απλώς διακινδυνεύουμε την απέραντη ευτυχία» συνέχισε ο 64χρονος προπονητής.

Ο Σπαλέτι χαιρέτισε την επιστροφή του Βίκτορ Οσιμέν στη «γραμμή κρούσης» της Νάπολι, καθώς ο Νιγηριανός στράικερ απουσίασε από το πρώτο ματς, λόγω προβλήματος στον προσαγωγό. «Η Μίλαν παίζει απόλυτο, σύγχρονο ποδόσφαιρο, σε πιέζει. Αλλά μάλλον θα έχουν κατά νου ότι θα υπάρχει ο Οσιμέν μπροστά» υπογράμμισε ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος απέρριψε κάθε ανησυχία σχετικά με τις απουσίες των τιμωρημένων Αντρέ-Φρανκ Ανγκισά και Κιμ Μιν-τζάε. «Έχουμε μια ομάδα που μας επέτρεψε να φτάσουμε εδώ. Δεν είναι μόνο ένδεκα παίκτες. Δεν μπορούμε να έχουμε τέτοια διαφορά στο πρωτάθλημα, αν δεν είναι στο ίδιο επίπεδο και αυτοί που παίζουν λιγότερο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!