Ο Γιούρκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο θέμα των μεταγραφών και δήλωσε πως ακόμα και αν θυμώσει δεν θα προκύψουν ξαφνικά περισσότερα χρήματα.

Για το μεταγραφικό κομμάτι της Λίβερπουλ αναφέρθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, λέγοντας πως οποιεσδήποτε εντάσεις με την διοίκηση δεν θα επιφέρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Η Λίβερπουλ, με τη φετινή πορεία της, κυνηγάει για να παίξει Ευρώπη καθώς βρίσκεται αρκετά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Έτσι αναφερόμενος, ο Κλοπ, και στο μεταγραφικό κομμάτι και την ενδεχόμενη ενίσχυση της ομάδας δήλωσε τα εξής:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν είμαι θυμωμένος με τους ιδιοκτήτες. Δεν συμφωνώ με όλα όσα κάνουμε, αλλά εργάζομαι εδώ και δεν είμαι εδώ για να θυμώνω για πράγματα που θα λειτουργήσουν ή δεν θα λειτουργήσουν.

Αν θυμώσω, δεν θα έχουμε ξαφνικά περισσότερα χρήματα και πόρους για να κάνουμε τα πάντα. Ο τρόπος που κάναμε τα πράγματα στο παρελθόν είναι ο τρόπος που θα τα κάνουμε και στο μέλλον.

Δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό κι επίσης, ήμασταν αρκετά επιτυχημένοι με αυτόν τον τρόπο. Το ότι δεν κατακτήσαμε τα τέσσερα τρόπαια πέρυσι, δεν είχε καμία σχέση με το μεταγραφικό παζάρι, ότι δεν πήραμε αρκετούς παίκτες.

Ίσως κάποιοι να πίστευαν ότι αν αγοράζαμε ορισμένους παίκτες θα είχαμε έναν βαθμό παραπάνω. Θέλουμε να φέρουμε τους σωστούς παίκτες εδώ, αυτούς που θέλουν να παλέψουν για το σήμα, να παλέψουν για τον σύλλογο, να εξελιχθούν μαζί μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!