Η διαμάχη μεταξύ των συμπαικτών της Μπάγερν Μονάχου, Μανέ και Σανέ, θα μπορούσε να την πιο επικίνδυνη σύμφωνα με τον Γκουαρντιόλα.

Η διαμάχη μεταξύ των συμπαικτών της Μπάγερν Μονάχου, Σάντιο Μανέ και Λερόι Σανέ, θα μπορούσε να κάνει τη γερμανική ομάδα πιο επικίνδυνη στο δεύτερο προημιτελικό αγώνα του Champions League την Τετάρτη, δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος επιθετικός Σαντιό Μανέ τιμωρήθηκε με πρόστιμο και έχασε την αναμέτρηση με τη Χοφενχάιμ (1-1) στη Bundesliga το Σάββατο, αφού χτύπησε τον Σανέ μετά την ήττα με 3-0 από τη Σίτι την περασμένη εβδομάδα στον πρώτο αγώνα.

Ερωτηθείς εάν η κατάσταση θα μπορούσε να αποτελέσει σημείο συγκέντρωσης για την Μπάγερν, ο Γκουαρντιόλα είπε στους δημοσιογράφους: «Απολύτως. Μερικές φορές χρειάζεσαι σύγκρουση για να κάνεις την ομάδα πιο ενωμένη», πρόσθεσε ο Ισπανός, που ήταν προπονητής στη Μπάγερν την περίοδο 2013-16.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν είναι ένα αδύναμο σημείο για αυτούς, είναι ένα δυνατό σημείο. Μπορώ να φανταστώ την κατάσταση απέναντι στη Σίτι. Η καλύτερη εμφάνιση για την Μπάγερν Μονάχου θα μπορούσε να είναι το βράδυ της Τετάρτης».

Ενώ η Σίτι απέκτησε ένα πλεονέκτημα τριών τερμάτων, ο Γκουαρντιόλα είπε ότι θα ήταν επικίνδυνο να μείνει η ομάδα του πίσω:

«Πρέπει να δούμε αν μπορούμε να παίξουμε όπως κάναμε στην έδρα μας και να δείξουμε μεγάλο θάρρος για να επιβάλουμε το παιχνίδι μας», είπε ο Γκουαρντιόλα.

«Μπορούμε να κάνουμε πολλά, πολλά καλά πράγματα και μπορούν να το κάνουν και αυτοί. Θέλω μια ομάδα που είναι εκεί για να κερδίσει το παιχνίδι. Ξέρω πώς είναι απέναντι στην Μπάγερν. Αν είσαι λίγο παθητικός, θα υποφέρεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!