Παρούσα η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης με Γκιώνη και Τόλιου.

Τον Μάιο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στα χρονικά επί αφρικανικού εδάφους Παγκόσμιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών-γυναικών και η Ελλάδα θα είναι παρούσα με τους κορυφαίους εκπροσώπους της, στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής, το οποίο θα «φιλοξενήσει» το διάστημα 20-28/5 το ITTF World Table Tennis Championships Finals 2023. Γκιώνης

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Φέτος η διοργάνωση είναι μόνο για τα ατομικά αγωνίσματα και, ακριβώς επειδή η διεθνής ομοσπονδία τής έχει δώσει τον χαρακτήρα των τελικών, υπάρχει το όριο των 128 αθλητών και των ισάριθμων αθλητριών. Από την Ελλάδα στη λίστα των συμμετοχών μπήκαν ο Παναγιώτης Γκιώνης και η Κατερίνα Τόλιου, με βάση την καλή θέση τους στον παγκόσμιο πίνακα αξιολόγησης.

Στην ιστοσελίδα των αγώνων αναφέρονται ως νούμερο 111 και νούμερο 171, αντίστοιχα. Είναι στην player list για το απλό, όχι όμως και στα αγωνίσματα του διπλού, όπου επίσης υπάρχουν περιορισμοί και μετρούν τα ranking list. Από την ΕΦΟΕπΑ είχαν δηλωθεί συνολικά 4 άνδρες και 3 γυναίκες, που είναι το θεωρητικό όριο για τη χώρα. Όμως η ITTF ειδοποίησε ότι τελικά μόνο ο Γκιώνης και η Τόλιου μπαίνουν στους συμμετέχοντες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!