O Γιάννης Αντετοκούνμπο έπεσε άτσαλα στο παρκέ σε μία «επιδρομή» του προς το καλάθι των Χιτ και τραυματίστηκε στη μέση.

Ο Τζίμι Μπάτλερ σημείωσε 35 πόντους και μάζεψε 11 ασίστ καθώς οι φιλοξενούμενοι Μαϊάμι Χιτ κέρδισαν με 130-117 τους Μιλγουόκι Μπακς, που  αναγκάστηκαν να παίξουν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα χωρίς το Νο.1 αστέρι τους, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στη μέση και αποχώρησε, στο 1ο παιχνίδι της σειράς playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

O Έλληνας σούπερ σταρ που είχε μία άσχημη πτώση στο παρκέ, η οποία προκάλεσε τραυματισμό στη μέση, αποχώρησε προσωρινά προς τα αποδυτήρια, γύρισε, δεν μπορούσε να βοηθήσει και έφυγε οριστικά από τον αγώνα, έχοντας αγωνιστεί μόλις 10:50. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε 6 πόντους (2/4 δίποντα, 2/4 βολές), μάζεψε τρία ριμπάουντ και έκανε ένα λάθος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μία άτσαλη πτώση όταν σε μία… επιδρομή προς το αντίπαλο καλάθι έπεσε πάνω σε έναν αντίπαλό του, δεν συγκράτησε τη φόρα του και έπεσε με την πλάτη στο παρκέ.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δείτε το βίντεο από τον τραυματισμό του

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!