Πρώτα-χρονικά- ο ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τη Μάντσεστερ Σίτι και λίγο μετά ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη Παρί Σεν Ζερμέν, έγραψαν χθες ιστορία.

Πρώτα-χρονικά- ο ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τη Μάντσεστερ Σίτι και λίγο μετά ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη Παρί Σεν Ζερμέν, έγραψαν χθες ιστορία. Και έδειξαν πόσο ασταμάτητοι είναι. Ξανά.

Ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός, που έχει ήδη καταρρίψει πολλά από τα ρεκόρ που θα μπορούσε να είχε σπάσει αυτή την πρώτη σεζόν, άφησε χθες ήδη πίσω του δύο από τους πιο κορυφαίους επιθετικούς που πέρασαν από την Premier League.

Πρόκειται για τον Λουίς Σουάρες και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι «είδαν» τον Χάαλαντ να ξεπερνά καλύτερο τους ρεκόρ γκολ σε μία μόνο σεζόν στην Αγγλία, ενώ απομένουν οκτώ παιχνίδια για να ολοκληρώσει τη σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα, Σουάρες και Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχαν 31 γκολ στην καλύτερη τους σεζόν, ο πρώτος με τη Λίβερπουλ (2013/14) και το δεύτερος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2007/08).

Χθες ο Έρλινγκ Χάλααντ σημείωσε δύο γκολ τη νίκη (3-1) επί της Λέστερ που του επέτρεψε να ξεπεράσει και τους δύο, φτάνοντας τον Μοχάμεντ Σαλάχ που έχει…σταματήσει στα 32. Ο Αιγύπτιος διεθνής επιθετικός της Λίβερπουλ, έχοντας ήδη αναδειχθεί αρκετές φορές πρώτος σκόρερ, έφτασε σε αυτό το νούμερο τη σεζόν 2017-18, όπως αναφέρει σχετικά η εφημερίδα της Βαρκελώνης Mundo Deportivo.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν πρόκειται να σταματήσει και όλα δείχνουν ότι θα ξεπεράσει τους Άλαν Σίρερ και Άντι Κόουλ, που με 34 γκολ είναι αυτοί που έχουν το ρεκόρ της Premier League.

Οι επόμενοι αντίπαλοι της Σίτι είναι οι Άρσεναλ, Φούλαμ, Γουέστ Χαμ, Λιντς, Έβερτον, Τσέλσι, Μπρέντφορντ και Μπράιτον.

Ιστορία και ο Εμπαπέ κόντρα στη Λανς

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός σημειώνοντας ένα γκολ εναντίον της Λανς (3-1), έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1 σε ηλικία 24 ετών με 139 γκολ.

Ο Εμπαπέ, που άνοιξε το σκορ, ξεπερνά το ρεκόρ του Ουρουγουανού Έντινσον Καβάνι, με 138 γκολ.

Ο Εμπαπέ έχει είκοσι γκολ και πέντε ασίστ αυτή τη σεζόν στη Ligue 1, ένα περισσότερο από τον Καναδό Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ και τον Αλεξάντερ Λακαζέτ της Λυών και πέντε περισσότερα γκολ από τον συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!