Νέα «πνοή» στις επιδόσεις του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ φαίνεται πως θέλει να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης, που θέλει να τον πάρει από το Λίβερπουλ.

Νέα «πνοή» στις επιδόσεις του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ φαίνεται πως θέλει να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μαδριλένοι κινούνται… απειλητικά για την απόκτηση του Άγγλου διεθνή μπακ της Λίβερπουλ, βλέποντας πως και εκείνος δεν θα έλεγε «όχι» στην αποχώρησή του από τους «κόκκινους» του Μέρσισαϊντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να στοχεύσει στον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ της Λίβερπουλ ως εναλλακτική λύση για τον Ρις Τζέιμς στη θέση του δεξιού μπακ.

Τέλος, ο Ζερεμί Φριμπόνγκ της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι άλλος ένας παίκτης που βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους για αυτή τη θέση.

Το μοναδικό βέβαιο είναι πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα καλύψει αυτό το κενό σίγουρα το προσεχές καλοκαίρι και η μεταγραφή που θα κάνει θα είναι… δυνατή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!