Ο έμπειρος ατζέντης, ιδρυτής της Klutch Sports και αδερφικός φίλος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ριτς Πολ μίλησε για τον περιβόητο τίτλο του GOAT.

Ο έμπειρος ατζέντης, ιδρυτής της Klutch Sports και αδερφικός φίλος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ριτς Πολ μίλησε για τον περιβόητο τίτλο του GOAT.

Ειδικότερα, ο Πολ στήριξε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και μίλησε και για τον Μάικλ Τζόρνταν αναφερόμενος στο θέμα των «δαχτυλιδιών».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Νομίζω πως ο Μάικλ Τζόρνταν άλλαξε το μπάσκετ. Ο ΛεΜπρόν από την άλλη είχε μια σταθερότητα με την καριέρα του. Βλέπεις όλους αυτούς στην τηλεόραση να λένε για τα δαχτυλίδια του Τζόρνταν. Αν τα πρωταθλήματα ήταν το μόνο κριτήριο, τότε ο Μπιλ Ράσελ που έχει 11 θα έπρεπε να είναι ο GOAT», ανέφερε ο Πολ χαρακτηριστικά.

«Ο ΛεΜπρόν έχει φτάσει μέχρι τους τελικούς στη μισή του καριέρα. Είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρεις αυτό. Δεν πρόκειται να κάτσω να διαφωνήσω με κανέναν για το ποιος είναι ο GOAT του ΝΒΑ», πρόσθεσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!