Ο Σαντιό Μανέ σύμφωνα με ρεπορτάζ Μέσων της Λίβερπουλ φαίνεται πως παραδέχθηκε ότι του λείπει η Λίβερπουλ και πως ήταν λάθος του που έφυγε.

Ο Σαντιό Μανέ είναι το πρόσωπο των ημερών στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Σενεγαλέζος είχε ένα φραστικό επεισόδιο με τον Λερόι Σανέ με τον Γερμανό επιθετικό να του λέει: «Σκάσε μαύρο σκατό».

Αυτό δεν άρεσε και πολύ στον Αφρικανό σούπερ σταρ που τον γρονθοκόπησε. Αποτέλεσμα; Να πρέπει να πληρώσει ένα πολύ μεγάλο πρόστιμο και να χάσει το εντός έδρας ματς με τη Χοφενχάιμ για το πρωτάθλημα, αφού ήταν τιμωρημένος από τη διοίκηση των Βαυαρών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σαντιό Μανέ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη και περίεργη θέση. Δεν είναι λίγα εκείνα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η γερμανική ομάδα σκέφτεται τι θα κάνει για να τον… ξεφορτωθεί το καλοκαίρι που έρχεται. Από την άλλη πλευρά, εκείνη του ποδοσφαιριστή, συμβαίνει κάτι ανάλογο με τον Σενεγαλέζο επιθετικό να αποκαλύπτει σε φίλους του ότι θέλει να επιστρέψει στη Λίβερπουλ:

«Μου λείπει η Λίβερπουλ. Ήταν λάθος η απόφασή μου να φύγω από εκεί», αναφέρει το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «Liverpool Echo», όπου το στηρίζει σε μαρτυρίες φίλων του Μανέ και όλα όσα τους έχει εκμυστηρευτεί τις τελευταίες ώρες!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!