Ο Γουίλφριντ Ζαχά τείνει να απορρίψει μια προσοδοφόρα πρόταση από την Αλ Νασρ, αλλά και πάλι θα αποχωρήσει από την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Γουίλφριντ Ζαχά τείνει να απορρίψει μια προσοδοφόρα πρόταση από την Αλ Νασρ, αλλά και πάλι θα αποχωρήσει από την Κρίσταλ Πάλας στο τέλος της σεζόν.

Στον Γουίλφριντ Ζαχά έχει προταθεί να συνεργαστεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο Ιβοριανός διεθνής φέρεται να έχει απορρίψει την επιλογή. Ο παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει από την Κρίσταλ Πάλας το καλοκαίρι και η Αλ Νασρ φέρεται να ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του. Ο Ζαχά είχε δεχθεί στο παρελθόν προτάσεις από την Αλ Ιτιχάντ και την Αλ Χιλάλ, αλλά και οι δύο μνηστήρες απέτυχαν στην προσέγγισή τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 30χρονος είχε μια σεζόν κάτω του μετρίου στο Selhurst Park με μόλις έξι γκολ στη φετινή σεζόν. Με πολλές ευρωπαϊκές ελίτ να τον διεκδικούν, ο ταλαντούχος επιθετικός θα μπορούσε ακόμα να κοιτάξει να αγωνιστεί στην Ευρώπη αντί να πάει στη Σαουδική Αραβία. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Μίλαν είναι οι δύο πιο ενδιαφερόμενες πλευρές που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις επιθυμίες του.

Ο επιθετικός των «αετών» είχε προηγουμένως απορρίψει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο αγγλικός σύλλογος ήθελε να προσφέρει στον βετεράνο επιθετικό του ένα νέο συμβόλαιο που θα αύξανε τις αποδοχές του από 130.000 λίρες την εβδομάδα σε 200.000 λίρες την εβδομάδα. Η απόρριψη της αύξησης των αποδοχών δείχνει ξεκάθαρα το γεγονός ότι ο χρόνος του Ζαχά στο Λονδίνο μπορεί να τελειώσει αυτή τη σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!