Το φως της δημοσιότητας έχουν δει τις τελευταίες ημέρες ρεπορτάζ που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να κινείται για άσο της Βιγιαρεάλ.

Το φως της δημοσιότητας έχουν δει τις τελευταίες ημέρες ρεπορτάζ που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να κινείται για άσο της Βιγιαρεάλ.

Σύμφωνα με την El Nacional, η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του εξτρέμ της Βιγιαρεάλ, Σάμιουελ Τσουκουέζε, ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τσουκουέζε θεωρείται ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάρκο Ασένσιο, που σύντομα δεν θα έχει συμβόλαιο.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Βιγιαρεάλ θα τον αφήσει να φύγει μόνο αν πληρωθεί η ρήτρα αποδέσμευσης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!