Ο πρώην μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκούτι, δήλωσε ότι ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι αυτή τη στιγμή σε καλύτερη φόρμα από τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γκούτι μίλησεστην εκπομπή της Ισπανίας, «Chiringuito», όπου εκθείασε τον Βινίσιους ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν είναι καλύτερος από τον Κιλιάν Εμπαπέ τόνισε πως φυσικά και είναι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκούτι για τον Βινίσιους:

«Είναι απίστευτο! Ο τρόπος που μεταφέρει το φόβο στους αμυντικούς, πόσο εύκολα μπορεί να ντριπλάρει τον αντίπαλο και γενικότερα η εικόνα του. Έχει μεγάλη συνέπεια στην τελική μπάλα και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο θεός του ποδοσφαίρου».

Όσο για το αν είναι καλύτερος από τον Κιλιάν Εμπαπέ τόνισε:

«Φυσικά. Αυτή τη στιγμή, ναι, είναι καλύτερος…».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.