Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ, Μάρκο Γκούντουριτς αναφέρθηκε στην απόδοση του στο ματς της Φενέρμπαχτσε με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ της τουρκικής ομάδας, Μάρκο Γκούντουριτς αναφέρθηκε στην απόδοση του στο ματς της Φενέρμπαχτσε με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Πίστευα πως το σουτ που πήρα στο τέλος, θα έμπαινε. Ένιωθα καλά, η μπάλα είχε σωστή κατεύθυνση και ένιωσα ότι θα έμπαινε. Άρχισα βέβαια να σκέφτομαι πως δεν θα έπρεπε να χαρώ με αυτή την εξέλιξη», ανέφερε ο Μάρκο Γκούντουριτς και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε τις πιθανότητές μας, πήραμε το προβάδισμα, όμως δεν καταφέραμε να το εκμεταλλευτούμε. Ευτυχώς για εμάς, κέρδισε ο Ολυμπιακός και καταφέραμε να μπούμε έστω και έτσι στα πλέι-οφ. Τώρα, θα περιμένουμε τον αντίπαλό μας».

Τέλος, ως προς τα συνθήματα των οπαδών του Αστέρα που ζητούσαν την επιστροφή του, είπε: «Δεν το άκουσα αυτή τη φορά, το άκουσα την τελευταία, αλλά υπέγραψα συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε πριν από ένα μήνα. Είναι πάντα ωραίο να ακούς κάτι τέτοιο, όλοι ξέρουν ότι αγαπώ τον Αστέρα. Θέλω να επιστρέψω μια μέρα, θα δούμε πότε θα συμβεί αυτό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!