Ο Γάλλος πρώην αστέρας του ΝΒΑ, Νίκολα Μπατούμ, προσπάθησε να περιγράψει το αγωνιστικό προφίλ του Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Ο Γάλλος αστέρας του ΝΒΑ, Νίκολα Μπατούμ, προσπάθησε να περιγράψει το αγωνιστικό προφίλ του Γάλλου φόργουορντ/σέντερ, Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

«Όταν τον πρωτοείδα, σκέφτηκα ότι είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Κρίσταπς Πορζίνγκις. Ο Ρούντι Γκομπέρ παίζει εκπληκτική άμυνα, αλλά νομίζω ότι ο Βίκτορ είναι πιο ευέλικτος από τον Ρούντι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

»Δεν μπορώ να διαλέξω έναν παίκτη που του μοιάζει απόλυτα. Βλέπω και λίγο Άντονι Ντέιβις μέσα του», τόνισε ο Μπατούμ και πρόσθεσε:

«Βλέπω λίγο Πορζίνγκις και λίγο Γιάννη. Μπορούμε να δούμε ορισμένους παίκτες σε αυτόν. Ξέρω πως υπάρχουν ομάδες που τον περιμένουν. Έχει όλο το πακέτο για να φτάσει μέχρι εκεί που θέλει. Θα ορίσει ο ίδιος τη μοίρα του και αυτό είναι κάτι πολύ ξεχωριστό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!