Προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε στη Νίκαια για υπόνοιες για «διακρίσεις λόγω καταγωγής και θρησκείας» μετά τις κατηγορίες εναντίον του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ.

Προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε στη Νίκαια για υπόνοιες για «διακρίσεις λόγω καταγωγής και θρησκείας» μετά τις κατηγορίες εναντίον του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, πρώην προπονητή της Νις, Κριστόφ Γκαλτιέ, όπως ανέφερε σήμερα (14/4) ο εισαγγελέας της Νίκαιας στο Twitter.

Αυτή η έρευνα που ανατέθηκε στη δικαστική αστυνομία είναι «σε σχέση» με τις κατηγορίες εναντίον του Κριστόφ Γκαλτιέ, επιβεβαίωσε ο Χαβιέ Μπονόμ στο AFP, προσθέτοντας ότι οι έρευνες «βρίσκονται σε εξέλιξη εντός των εγκαταστάσεων της Νις».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως είναι γνωστό το RMC αποκάλυψε στο podcast «After Foot» ένα email, στο οποίο ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Νις, Ζιλιέν Φουρνιέ, φέρεται να αποκαλύπτει πως ο Γκαλτιέ χρησιμοποίησε ρατσιστικές φράσεις για να παραπονεθεί για τον μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων και μαύρων παικτών στην ομάδα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αντέδρασε έντονα και, σύμφωνα με το RMC Sport, ο πρόεδρος της παριζιάνικης ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για να ξεκαθαρίσει τα γεγονότα και να μάθει αν όντως ο Γκαλτιέ είπε αυτά τα λόγια τον Αύγουστο του 2021, δύο μήνες αφότου διορίστηκε προπονητής από τη Νις.

Οι «Collectif Ultras», οι φανατικοί φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν, με ανακοίνωση που εξέδωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησαν την άμεση απόλυση του πρώην προπονητή της Νις σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι είπε αυτά τα λόγια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.