Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τις αμυντικές δεξιότητες του Σκότι Πίπεν και του Ντένις Ρόντμαν ο Αϊζάια Τόμας.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τις αμυντικές δεξιότητες του Σκότι Πίπεν και του Ντένις Ρόντμαν ο παλαίμαχος πόιντ γκαρντ των Ντιτρόιτ Πίστονς, Αϊζάια Τόμας.

Μάλιστα, δεν δίστασε να τους χαρακτηρίσει ως τους δύο κορυφαίους αμυντικούς όλων των εποχών, πετώντας το «μπαλάκι» στον Μάικλ Τζόρνταν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Σαν αμυντικός, ο Σκότι δεν έπαιρνε τα απαιτούμενα εύσημα. Όταν μιλάμε για τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία του ΝΒΑ, το Σικάγο είχε δύο από αυτούς», ανέφερε ο Τόμας και πρόσθεσε:

«Το Σικάγο είχε τον Ντένις Ρόντμαν και τον Σκότι Πίπεν. Ο Σκότι όμως ήταν διαφορετικός. Σαν αμυντικός στα καλύτερά του, θα έλεγα πως αυτός και ο Ρόντμαν ήταν οι κορυφαίοι αμυντικοί που πάτησαν ποτέ στα παρκέ του ΝΒΑ. Θέλω να του δείξω τον σεβασμό μου και να του αποδώσω τα εύσημα. Επίσης, σαν οργανωτής, ο Σκότι ήταν εξαιρετικός».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!