Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από δύο χρόνια, δεν θα είναι ο κάτοχος του τίτλου στο Μόντε Κάρλο - Ηττήθηκε από τον Τέιλορ Φριτζ (6-2, 6-4).

Μετά από δύο συνεχόμενους τίτλους και 12 νίκες σερί στο Μόντε Κάρλο, διαδρομή κατά την οποία έχασε μόνο ένα σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 3 στον κόσμο) ηττήθηκε σήμερα με 6-2, 6-4 μετά από 70 λεπτά αγώνα από τον εντυπωσιακό Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ (Νο 10), ολοκληρώνοντας στα προημιτελικά τη διαδρομή του στο Masters 1000.

Στους «4» ο Φριτζ, που κατάφερε να νικήσει για πρώτη τον Έλληνα πρωταθλητή μετά από τρεις ήττες στη σειρά, θα αναμετρηθεί με τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος νωρίτερα συνεχίζοντας την πορεία του για την κατάκτηση του παρθενικού του στέμματος στο ATP Masters 1000, έκλεισε τη θέση του στους ημιτελικούς στο Masters του Μόντε Κάρλο νικώντας με 6-1, 7-6(5) τον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Κυρίαρχος ο Φριτζ στο πρώτο σετ, κατάφερε να φτάσει στη νίκη (6-2) μετά από μόλις 30 λεπτά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αμερικανός ξεκίνησε εντυπωσιακά «σπάζοντας» το σερβίς του Τσιτσιπά, κράτησε το δικό του (2-0) και έκανε δεύτερο break (3-0), πριν φτάσει με κεκτημένη ταχύτητα στο τέταρτο γκέιμ μέσα σε 15 λεπτά.

Στο 5ο γκέιμ αντέδρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μείωσε σε 4-1, πριν ο Φριτζ κρατήσει το σερβίς του με άνεση, για να κάνει το 5-1. Ο Ελληνας πρωταθλητής μείωσε εκ νέου σε 5-2, όμως ο Αμερικανός έκλεισε το πρώτο σετ χωρίς να χάσει πόντο στο 8ο και τελευταίο γκέιμ.

Στο 2ο σετ Τσιτσιπάς και Φριτζ κράτησαν εύκολα ή δύσκολα τα σερβίς τους (1-0,1-1,2-1,2-2, 3-2,3-3) έως το έβδομο, όταν ο Αμερικανός έκανε το μπρέικ (το τρίτο στο παιχνίδι) για να μπει μπροστά στο σκορ (4-3) στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Άμεση ήταν η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά κάνοντας-με τη σειρά του- μπρέικ, ισοφαρίζοντας σε 4-4. Όμως ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπόρεσε να κρατήσει το σερβίς του, είδε τον Φριτζ να κάνει νέο μπρέικ-2ο στη σειρά και 4ο συνολικά στο ματς-, μένοντας πίσω στο σκορ (4-5), πριν ο Αμερινανός στο δικό του σερβίς φτάσει στη μεγάλη νίκη (6-4).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.