Για το αν βλέπει τον εαυτό του στον Παναθηναϊκό μίλησε στο “SDNA” και τον Γιώργο Ζάκκα ο Αμερικανός γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Για το αν βλέπει τον εαυτό του στον Παναθηναϊκό μίλησε στην ιστοσελίδα “SDNA” και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Ζάκκα ο Αμερικανός γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, Τάιλερ Ντόρσεϊ.

«Μιλήσαμε με διαφορετικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός διένυε μια εξαιρετική σεζόν και δεν ήθελε να χαλάσει αυτό που είχε ήδη. Αυτό ήταν όλο. Μιλήσαμε με τη Φενέρμπαχτσε και κλείσαμε», ανέφερε αρχικά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και πρόσθεσε:

«Οι υπόλοιπες ομάδες, όπως είπα, είχαν τα δικά τους πρότζεκτ εν εξελίξει και δεν ήθελαν να προσθέσουν κάτι σε αυτό το σημείο της σεζόν. Ο κόουτς Ιτούδης ήθελε να προσθέσει κάτι».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό ανέφερε:

«Είμαι ανοιχτός να μιλήσω στον οποιονδήποτε. Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι μια δουλειά, είναι business. Όλοι το καταλαβαίνουν αυτό. Το μπάσκετ είναι business. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η επόμενη επαγγελματική επιλογή μου να είναι καλή για εμένα και την οικογένειά μου. Δεν έχει σημασία το πού θα είναι. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και θα έπαιζα οπουδήποτε, ειλικρινά. Επομένως, αυτό είναι όλο. Το μπάσκετ σήμερα είναι μια δουλειά. Έτσι το αντιμετωπίζουν οι προπονητές, οι general managers, όλοι. Οι άνθρωποι που “τρέχουν” τις ομάδες είναι επιχειρηματίες, δεν είναι αθλητές. Όλα είναι business, το έμαθα με την πάροδο των χρόνων και με αυτό το κριτήριο λαμβάνω τις αποφάσεις μου. Αυτό είναι τώρα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!