Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκάλυψε το μεγάλο του όνειρο για το 2024...

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκάλυψε το μεγάλο του όνειρο για το 2024. Ο 24χρονος επιθετικός μίλησε για το μέλλον σε συνέντευξή του στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι France 3, όπου επιβεβαίωσε ότι θα μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη σεζόν, ενώ ανέφερε το όνειρό του να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, που θα διεξαχθούν στη γαλλική πρωτεύουσα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι-2024 (από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου), ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 και φιναλίστ το 2022 είπε:

«Ελπίζω να είμαι εκεί. Όλοι ξέρουν ότι πάντα ονειρευόμουν να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα, υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη και είναι απαραίτητο να αξιολογηθούν. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι στο ημερολόγιο της FIFA. Υπάρχει και ο σύλλογος, υπάρχει η εθνική ομάδα, υπάρχει Euro πριν (από 14 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου 2024 στη Γερμανία), οπότε πρέπει να μιλήσουμε. Αυτές είναι οι παράμετροι που πρέπει να αξιολογηθούν αλλά φυσικά θα ήταν όνειρο να είμαι στους Αγώνες, με έναν παραπάνω λόγο επειδή γίνονται στο Παρίσι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Κιλιάν Εμπαπέ