Ο θρύλος του τένις Ρότζερ Φέντερερ απέτισε φόρο τιμής στον Λιονέλ Μέσι, εξυμνώντας τον για όσα πετύχει στην καριέρα του.

Ο θρύλος του τένις Ρότζερ Φέντερερ απέτισε φόρο τιμής στον Λιονέλ Μέσι, αφού ο Αργεντινός συμπεριλήφθηκε στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του 2023 του περιοδικού TIME.

Ο Μέσι συμπεριλήφθηκε στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή του 2023 του περιοδικού TIME, αφού οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο σταρ του τένις Φέντερερ, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος τενίστας όλων των εποχών, έγραψε ένα αφιέρωμα στον Μέσι στη λίστα ανακοίνωσης των βραβείων, συγκρίνοντας το ποδόσφαιρο με την τέχνη.

«Τα ρεκόρ τερμάτων και οι κατακτήσεις τροπαίων του Λιονέλ Μέσι δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε εδώ. Αυτό που ξεχωρίζει για μένα στον Μέσι είναι το συνεπές μεγαλείο του για τόσα χρόνια. Αυτό είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί και στη συνέχεια να διατηρηθεί. Ντριμπλάρει σαν μάγος και οι πάσες του είναι έργα τέχνης. Η διαύγεια και η μαχητικότητά του είναι σχεδόν ακατανόητες», έγραψε ο Φέντερερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η καριέρα μου μόλις έφτασε στο τέλος της. Τώρα συνειδητοποιώ πόσο μεγάλο βάρος κουβαλάμε εμείς οι αθλητές. Αλλά στην καθημερινή μας ζωή, δεν το συνειδητοποιούμε καν. Για έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Μέσι, αυτό το βάρος πιθανότατα το νιώθουμε πιο τεράστιο, καθώς εκπροσωπεί τόσο έναν παγκοσμίου φήμης σύλλογο όσο και μια πολύ παθιασμένη χώρα.

»Η κατάκτηση της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν υπέροχη. Το γεγονός ότι εκατομμύρια οπαδοί βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες για να πανηγυρίσουν ήταν μια εκπληκτική στιγμή στον αθλητισμό, την οποία παρακολούθησε όλος ο κόσμος. Ακόμη και όσοι δεν παρακολουθούν ποδόσφαιρο πρέπει να συνειδητοποίησαν την πραγματική επίδραση του πιο δημοφιλούς παιχνιδιού στον κόσμο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!