Η Άρσεναλ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του wonderkid της PSV, Τσάβι Σίμονς - Τσέλσι και Λίβερπουλ είναι στο κόλπο επίσης.

Το αστέρι της PSV, Τσάβι Σίμονς, θα μπορούσε να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι και παρακολουθείται από πολλούς συλλόγους της Premier League. Και ένας εξ αυτών είναι και η Άρσεναλ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Fichajes, η Άρσεναλ είναι έτοιμη να μπει στον… πόλεμο για την απόκτηση του εξαιρετικά ταλαντούχου μέσου. Και αυτό διότι δεν είναι η μοναδική που θέλει το wonderkid της Αϊτχόφεν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι «κανονιέρηδες» πρόκειται να αντιμετωπίσουν ανταγωνισμό από την Τσέλσι και την Λίβερπουλ για την υπογραφή του 19χρονου πολύπλευρου μέσου.

Ωστόσο, τόσο το φορτωμένο ρόστερ και οι συνεχείς σφαλιάρες της Τσέλσι, όσο και η πραγματικά απογοητευτική χρονιά της Λίβερπουλ κάνουν και τις δύο ομάδες λιγότερο ελκυστικές στα μάτια του Σίμονς. Από την άλλη, η Άρσεναλ του Αρτέτα φαίνεται πως έχει πλάνο, παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και έχει χτίσει τα θεμέλια για κάτι μεγαλύτερο στο μέλλον.

Και εκεί θέλουν να «πατήσουν» οι Λονδρέζοι για να εξασφαλίσουν το «ναι» του Σίμονς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!