Στους «8» του τουρνουά της κατηγορίας ATP 1000 που διεξάγεται στο Μόντε Κάρλο προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στους «8» του τουρνουά της κατηγορίας ATP 1000 που διεξάγεται στο Μόντε Κάρλο προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος είναι Νο 3 στον κόσμο, επιβλήθηκε, στο πλαίσιο της φάσης των «16», του Χιλιανού Νικολάς Τζάρι με 6-3, 6-4 και στην επόμενη φάση θα βρει απέναντί του τον Τέιλορ Φριτζ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δύο αντίπαλοι κρατούσαν το σερβίς τους μέχρι το πέμπτο γκέιμ στο πρώτο σετ. Τότε ο Τσιτσιπάς έκανε “break” στον Τζάρι και προηγήθηκε 4-2, ενώ στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του και πήρε το πρώτο σετ με 6-3. Στο δεύτερο σετ και με το σκορ στο 2-2, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας «έσπασε» αρχικά το σερβίς του Τζάρι και ακολούθως κράτησε το δικό του για να προηγηθεί 4-2. Στη συνέχεια οι δύο «μονομάχοι» κράτησαν το σερβίς τους, με αποτέλεσμα ο Στέφανος Τσιτσιπάς να πάρει το δεύτερο σετ με 6-4 και να πανηγυρίσει τη νίκη ύστερα από έναν αγώνα που κράτησε κάτι περισσότερο από 1,5 ώρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!