Σε μία πολύ έντονη ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών/Ποδοσφαιριστριών, υπενθύμισε τις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου και δη τη Super League 2.

Σε μία πολύ έντονη ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών/Ποδοσφαιριστριών, υπενθύμισε τις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου και δη τη Super League 2, τονίζοντας πως το εφετινό Πάσχα, δεν θα είναι καλό για πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές. ΠΣΑΠΠ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

«Να ευχηθούμε Καλό Πάσχα σε όλους εκείνους που οραματίσθηκαν, δημιούργησαν και διοργανώνουν το επαγγελματικό πρωτάθλημα της Super League 2. Δυστυχώς όμως για τους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας δεν θα είναι καλό, κάτι που συμβαίνει για ακόμη μία χρονιά.

Δεν θα μπορεί να είναι καλό επειδή οι αρμόδιοι επέτρεψαν σε ορισμένες ομάδες που δεν πληρούν όλα τα εχέγγυα να συμμετάσχουν σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα εργαζόμενοι ποδοσφαιριστές να παραμένουν απλήρωτοι για μήνες και ορισμένοι εξ’ αυτών να τρέφονται από τα συσσίτια των Δήμων.

Δεν θα μπορεί να είναι καλό γιατί επίσης δεκάδες ποδοσφαιριστές θα τρέχουν να εισπράξουν στις δικαστικές αίθουσες ένα κομμάτι των δεδουλευμένων τους, μέσω των εγγυητικών επιστολών του “όποιος προλάβει, πρόλαβε”, από τις ΠΑΕ που αποχωρούν η μία μετά την άλλη από το πρωτάθλημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεν θα μπορεί να είναι καλό διότι για ακόμη μία χρονιά πολλοί ποδοσφαιριστές θα “γράψουν” στο… χιόνι μέρος των δεδουλευμένων τους, αφού οι μηχανισμοί προστασίας από την πολιτεία και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι ανύπαρκτοι και ουδείς έμαθε από το περσινό φιάσκο των οχτώ αποχωρήσεων.

Δεν θα μπορεί να είναι καλό επειδή θα βρει όλους τους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας στο γήπεδο για προπόνηση, αφού η μόνιμη τα τελευταία χρόνια καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος, σε συνάρτηση με τη μεγάλη πρόσφατη διακοπή που υπήρξε, συμπίεσε τόσο πολύ το πρόγραμμα που όχι μόνο τους στερεί τις διακοπές του Πάσχα, αλλά έτσι όπως φαίνεται δεν θα δούνε ούτε τις καλοκαιρινές!

Καλό Πάσχα λοιπόν και Καλή Ανάσταση στο πρωτάθλημα της Super League 2».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!